Tartak Dukla LAS-POL

 

Polityki prywatności
 

Drogi Kliencie, zapraszamy do zapoznania się z zasadami gromadzenia, przetwarzania i ochrony danych osobowych w ramach naszej Polityki Prywatności. Stosownie do treści Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, że:

 

Administratorem przekazywanych przez Pana/Panią danych osobowych jest Z.P.H.U. LAS-POL, 38-450 Dukla, ul. Trakt Węgierski 8A, NIP: 684-107-90-78, REGON: 370299452 dalej LAS-POL.

 

Udostępnione nam przez Ciebie dane osobowe są przetwarzane w następujących celach:

  • W zakresie niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania i prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną;

  • W celu otrzymywania od nas informacji marketingowych w tym m.in. informacji o naszych usługach, promocjach, ofercie, w przypadku wyrażenia przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas tego typu informacji.

  1. Przekazanie nam danych osobowych jest działaniem dobrowolnym. Jednakże brak zgody na ich przetwarzanie może być równoznaczny z uniemożliwieniem świadczenia Tobie usług drogą elektroniczną.

  2. Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę.

  3. Jeżeli, wypełniając formularz kontaktowy wyraziłeś zgodę na otrzymywanie informacji handlowej drogą elektroniczną to tym samym wyraziłeś zgodę na przesyłanie przez LAS-POL korespondencji na wskazane adresy poczty elektronicznej, zawierającej informacje handlowe (w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 02.144.1204) dotyczące działalności LAS-POL, oraz na przetwarzanie danych osobowych w tym celu (zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119, s. 1) oraz przepisami krajowymi). Dokonując tej czynności potwierdziłeś, że LAS-POL poinformował Cię o tym, że wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne oraz, że masz możliwość odwołania jej w każdym czasie.

  4. Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu.

  5. Należy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych.

  6. Zmian można dokonać poprzez przesłanie maila na adres czerwony_p@o2.pl

  7. W przypadku przypadku chęci usunięcia danych prosimy przesłanie maila na adres czerwony_p@o2.pl

  8. Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych.

  9. Twoje dane są u nas bezpieczne, jak również dokładamy wszelkich starań by poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie oraz gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

 

Strona WWW realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

  • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.

  • Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).

  • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" na naszej stronie opisane są w Polityce Cookies.

 

Ochrona Twoich danych osobowych

  • Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy firmy.

  • Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o Ochronie Danych Osobowych.

 

Udostępnienie danych

  • Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.

  • Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.

  • Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez stronę WWW upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

 

Kontakt

  • Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a w szczególnych sytuacjach skorzystamy z podanego numeru telefonu.

  • W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

 

Zmiana polityki prywatności

  • Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania strony lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. W przypadku takiej zmiany zostaniesz powiadomiony drogą elektroniczną, na adres e-mail wskazany przy rejestracji.

 

 

 

 
 
       
   

Dane kontaktowe

LAS-POL
38-450 Dukla
ul. Trakt Węgierski 8A

+48 508 384 415
+48 508 384 425
+48 13 43-30-131

czerwony_p@o2.pl
 
 
LAS-POL Tartak Dukla      » Strona główna   » Nasz tartak   » Oferta Las-Pol   » Kontakt
Polityka Cookies   » Polityka Prywatności
projektowanie stron www iPolska.com.pl